Skip to content
Favicon

Ouders en leerlingen

Ziekmelden

Als uw zoon of dochter ziek is, verzoeken wij u dit aan ons door te geven. Dat kan via de ouderportal / app of via een e-mail naar absentie@mlf.asg.nl. Indien er geen afmelding komt, zijn wij helaas genoodzaakt uw kind ongeoorloofd afwezig te melden. Zorg er dus voor dat u dit tijdig aan ons doorgeeft.

 

Als uw kind gedurende de schooldag ziek wordt, zullen wij telefonisch contact met u opnemen via het door u opgegeven contactnummer. Wilt u er zelf voor zorgen dat dit telefoonnummer up-to-date blijft?

Voor de Wetenschappers en Betrokken geldt dat als ze ziek naar huis gaan, ze zich afmelden bij de receptie.


De receptie belt naar u, als ouders en/of verzorgers. Neemt u niet op, dan wordt er een sms-bericht gestuurd. Indien u akkoord gaat dan mag uw kind naar huis. Bent u niet akkoord of niet bereikbaar, dan blijft uw kind in principe op school.

Wanneer uw zoon of dochter weer beter is dan verzoeken wij u vriendelijk uw kind weer beter te melden. Dit kan via het ouderportaal.

 

Ziek tijdens schoolexamens?

Ben je als Betrokkene ziek tijdens een SE-onderdeel en zul je daardoor een of meerdere SE’s missen, dan dienen je ouders naar school te mailen om je ziek te melden. Zij moeten dan expliciet melden dat er een examenonderdeel gemist gaat worden. Tevens moet onderstaand formulier door je ouders worden ingevuld en ondertekend. Dit moet voor elk gemist SE apart worden ingevuld. Het ingevulde formulier moet worden gemaild binnen 24 uur na het gemiste SE-onderdeel naar examen@montessoricampus.asg.nl. Absentie wordt alleen als geoorloofd genoteerd na ontvangst van het formulier.