Skip to content
Favicon

Onderdeel van Montessori Campus 

GO! Kinderopvang

Wij werken iedere dag met plezier aan de Groei en Ontwikkeling van kinderen. Het zit in onze naam…

Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken, Wij zetten het kind centraal en staan in goed contact met ouders. Samen maken wij de wereld een beetje groener, een beetje mooier.

 

Bij ons kun je zijn wie je bent.

 

Op de Montessori Campus komen kinderen van verschillende leeftijden samen. GO! Kinderopvang biedt een warm en veilig thuis voor kinderen van 0 tot 12 jaar. In ons kinderdagverblijf (KDV) verwelkomen we de allerkleinsten vanaf 6 weken tot ze naar de basisschool gaan. We stimuleren hun ontwikkeling door in te spelen op individuele interesses en behoeften.

Voor schoolgaande kinderen is er buitenschoolse opvang (BSO) waar ze kunnen ontspannen, spelen en leren. Onze medewerkers organiseren dagelijks leuke activiteiten afgestemd op de aanwezige kinderen. Of het nu voor school, na school of tijdens vakanties is, bij GO! Kinderopvang maken we van elke dag een avontuurlijke en leerzame ervaring, waarbij plezier centraal staat!

 

Oudercommissie

Wij werken graag samen met ouders. Samen zorgen wij ervoor dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en met plezier naar de opvang gaan. Dit is mogelijk door verwachtingen uit te spreken of belangstelling te tonen voor wat jouw kind meemaakt tijdens de opvang. Opvang en thuis zijn geen gescheiden werelden. Wat er in de opvang gebeurt heeft invloed op hoe het kind thuis is. Natuurlijk is dit omgekeerd ook het geval. Daarom is afstemming tussen ouders en onze pedagogisch medewerkers van groot belang. Dit kan onder andere door de betrokkenheid van ouders bij de oudercommissie.

 

De oudercommissie stelt zich ten doel om de belangen van de kinderen en de ouders van de vestiging waar de oudercommissie aan verbonden is zo goed mogelijk te behartigen. Zij vertegenwoordigen de ouders en adviseren de locatieleider ten aanzien van de kwaliteit van de opvang van die vestiging.

 

Ben je graag meer betrokken bij de opvang van je kind? Vind je het leuk om mee te denken en werken aan een goede sfeer en kwaliteit van de kinderopvang? Als lid van de oudercommissie praat je mee over zaken die jouw vestiging en dus je kind aangaan.

 

Wij horen graag uw mening

De oudercommissie van GO! Kinderopvang geeft je de gelegenheid ervaringen met ons te delen, zodat wij de dagelijkse opvang van je kind kunnen verbeteren.

 

  • De vergaderingen vinden ongeveer 6 keer per jaar plaats.
  • Oudercommissies worden zoveel mogelijk per vestiging (kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang en mogelijk met peuterspeelzaal) georganiseerd.
  • De oudercommissie heeft contact met de ouderraad over algemene onderwerpen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je aanmelding of verzoek om meer informatie naar secretariaat@go-kinderopvang.nl.